Puu- ja parkettilattioiden asennukset ja käsittelyt

Ota yhteyttä ›

Tilaa parketti- tai puulattiasi asennus tai käsittely meiltä Turun seudulla

Kulunut, kolhiintunut parketti ja sen himmentynyt kiilto vaikuttaa yllättävän paljon asumisen viihtyisyyteen ja yleiseen siisteyden tuntuun. Kun parkettilattiaa huoltaa oikein, saa sen onneksi säilymään hyvänä mahdollisimman pitkään. Jossain kohdassa ikääntynyt parketti tai muu puulattia kuitenkin kaipaa kunnostusta tai jopa uuden asennusta, jolloin on aika ottaa ammattilaiseen yhteyttä. 

Puulattiat ovat elävää materiaalia, joten niiden asennus ja huolto on tärkeää tehdä tismalleen oikein. Me Mikko Kurikka Oy:ssä olemme erikoistuneet puu- ja parkettilattioiden asennuksiin, hiontoihin, lakkauksiin sekä muihin käsittelyihin.

Tarvitset sitten uuden puulattian käsittelyä tai vanhan parkettilattian kunnostusta, teemme työn aikataulusi mukaisesti, laadusta tinkimättä. Käytämme työssämme vain laadukkaita Pallmann-tuotteita. 

Ota yhteyttä ›

Teemme puu- ja parkettilattioille monipuoliset huollot sekä muut käsittelyt

  • Hionnat
  • Lakkaukset
  • Petsaukset
  • Öljyämiset
  • Vahakäsittelyt
  • Harjauskäsittelyt

Vanhalle puulattialle kannattaa antaa lisää käyttöikää oikealla huollolla ja pintakäsittelyllä. Hyvin huollettu puulattia on kestävä, laadukas ja kaunis. Käsittelemme kaikki puu- ja parkettilattiat asiantuntevasti niiden tarvitsemalla tavalla.

Lue lisää ›

Ammattilaisen tekemä puu- ja parkettilattian asennus onnistuu varmuudella

Puu- ja parkettilattioiden oikeassa asennuksessa on otettava huomioon monta asiaa; muun muassa huoneiston lämpötilan ja ilmankosteuden on oltava oikeat. Myös alustan on oltava tasainen ja kantava. Onnistuneen lopputuloksen takaamiseksi lattian asennus kannattaakin jättää ammattilaisen osaaviin käsiin.

Tilaa kauttamme puu- ja parkettilattioiden asennukset sekä uudis- että remonttikohteisiin. Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen kustannusarvio kohteestasi!

Lue lisää ›

KOTITALOUSVÄHENNYS

Muista yksityishenkilöiden oikeus kotitalousvähennykseen.

Lue lisää

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita