Puu- ja parkettilattioiden hionta-, lakkaus- ja muut pintakäsittelytyöt sekä asennukset

Kulunut parketti ja himmennyt lattiapinnan kiilto vaikuttavat asumisviihtyvyyteen ja yleiseen siisteyden tuntuun yllättävän paljon. Oikein huollettuna parkettilattia on pitkäikäinen ja tyylikäs. Parketti ja muut puulattiat ovat elävää materiaalia, ja siksi niiden oikeanlainen asennus ja huolto on tärkeää.

Mikko Kurikka Oy on erikoistunut puu- ja parkettilattioiden hiontaan ja käsittelyihin. Tarvitset sitten uuden puulattian käsittelyä tai vanhan puu- tai parkettilattian kunnostusta, teemme työn aikataulusi mukaisesti, laadusta tinkimättä. Käytämme työssämme vain laadukkaita Pallmann-tuotteita.

Ota yhteyttä ›

Puu- ja parkettilattioiden käsittelyt

Lattioiden käsittely kattaa:

  • hionnat
  • lakkaukset
  • petsaukset
  • öljyämiset
  • vahakäsittelyt
  • harjauskäsittely.

Vanhalle puulattialle kannattaa antaa lisää käyttöikää oikealla huollolla ja pintakäsittelyllä. Hyvin huollettu puulattia on kestävä, laadukas ja kaunis. Käsittelemme kaikki puu- ja parkettilattiat asiantuntevasti niiden tarvitsemalla tavalla.

Ota yhteyttä ›

Puu- ja parkettilattioiden asennus

Puu- ja parkettilattioiden oikeassa asennuksessa on otettava huomioon monta asiaa; muun muassa huoneiston lämpötilan ja ilmankosteuden on oltava oikeat. Myös alustan on oltava tasainen ja kantava. Onnistuneen lopputuloksen takaamiseksi lattian asennus kannattaakin jättää ammattilaisen osaaviin käsiin.

Tilaa kauttamme puu- ja parkettilattioiden asennukset sekä uudis- että remonttikohteisiin. Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen kustannusarvio kohteestasi!

Ota yhteyttä ›

KOTITALOUSVÄHENNYS

Muista yksityishenkilöiden oikeus kotitalousvähennykseen.

Lue lisää

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita